لیست اختراعات سيد جواد حسيني نيا
مكانيزم تامين نيروي دستگاه هاي پرورش اندام بدون نياز به وزنه با قابليت تغيير نيرو زمينه فني : بخش الف: نيازهاي انساني – زيربخش: سرگمي و تفريحات – و بخش و : مهندسي مكانيك – زيربخش: مهندسي به مفهوم عام در حال حاضر وسايل و دستگاه هايي كه در منازل و باشگاه هاي بدن سازي مورد استفاده قرار ميگيرند به تعداد زيادي وزنه با وزن متفاوت وتجهيزات جانبي زيادي نياز دارند. در حين استفاده از اين دستگاه ها و وزنه ها مشكلاتي بوجود مي آيد. در اين طرح از يك فنر مارپيچ حلزوني با سطح مقطع تخت استفاده مي شود. به طوري كه با چرخاندن محور وسط فنر و تكيه گاه كناري فنر در خلاف جهت يكديگر مي توان نيرو و گشتاور پيچشي را در تكيه گاه كناري و محور وسط تغيير داد، در نتيجه از اين سيستم ميتوان در دستگاه هاي بدن سازي كه نياز به تغيير نيرو دارند بدون نياز به وزنه استفاده كرد.
عنوان اختراع: سيستم غير تماسي داده برداري استريو جهت ضبط اطلاعات سه بعدي ارتعاشي توربين بادي زمينه فني: مهندسي مكانيك _ اندازه گيري غير تماسي مشكل فني: امروزه سيستمهاي داده برداري مختلفي جهت استخراج اطلاعات سه بعدي و حركتي اشياء توسط محققين مورد بررسي و معرفي قرار گرفتهاند كه هر كدام داراي محدوديتهايي ميباشند. گروهي از آن سيستمها به كمك بازوهاي كنترل عددي اقدام به استخراج اطلاعات سه بعدي اشياء نموده و گروهي ديگره از انرژيها و امواج طبيعي استفاده ميكنند. به طور كلي، از جمله محدوديتهاي روشهاي پيشين ميتوان به سرعت نسبي بسيار پايين و نياز به هزينه بسيار بالاي سيستمهاي مكانيكي، عدم امكان داده برداري از حوزه وسيعي از سطح اشياء در يك بار داده برداري و عدم امكان داده برداري از اطلاعات سه بعدي شئ در حال حركت و يا هزينه بسيار بالاي اجراي آن روي شئ در حال حركت، اشاره نمود. ارائه راه حل: يكي از روشهاي به دست آوردن عمق تصوير و اندازهگيري سه بعدي اشياء، استفاده از بينايي استريو ميباشد. روش بينايي استريو مبتني بر دو تصوير گرفته شده از يك صحنه بوده كه توسط دو عدد دوربين تنظيم شده در دو موقعيت مكاني متفاوت سازه، از صحنه گرفته شده است.به كمك سيستم بينايي استريو امكان داده برداري از اطلاعات سه بعدي هندسي، حركتي و يا ارتعاشي اشياء و سازهها، با سرعت بالا و دقت كافي امكانپذير ميباشد. در نتيجه، سيستم بينايي استريو روشي مناسب در مرتفع سازي مشكلات روشهاي پيشين از جمله سرعت پايين داده برداري، هزينههاي بالاي اجراي روشها، بروز خطاهاي تماسي و عدم امكان رديابي اشياء متحرك، ميباشد.
مشكل فني ماسكها و لباسهاي ايزوله احتمال خرابي دريچه هاي پسيو بازدمي واحتمال باز ماندن اين دريچه مي باشد جهت منتفي كردن اين مشكل در طراحي اختراع كلاه ايزوله تنفسي از فيلتر هاي آنتي ويروس و باكتري HME داراي تاييديه هاي بين المللي استفاده شده است ضمنا استفاده از لوازم حفاظتي يك بار مصرف علاوه بر ايمني پايين اين تجهيزات هزينه سنگيني را به سيستم هاي بهداشتي و درماني تحميل ميكند لذا باتوجه به قابليت استفاده مجدد اين كلاه ايزوله تنفسي توجيه اقتصادي براي توليد انبوه كلاه ايزوله تنفسي فراهم مي باشد. مورد بعدي تحمل اپراتور جهت استفاده از كلاه هاي موجود مي باشد كه در اين طراحي شرايط فيلتراسيون مطبوع هواي داخل كلاه و سبكي كلاه موجب رضايت كابر مي شود. كلاه ايزوله تنفسي يك وسيله براي حفاظت افراد در شرايط و محيطهاي آلوده ميكروبي و ويروسي ودفاع بيولوژيك طراحي و ساخته شده است.كه در طراحي اين كلاه درصد انتقال ارگانيسم به داخل كلاه و آلوده شدن فرد از طريق بهره گيري از فيلتر هاي تاييد شده مديكال به صفر رسيده است ضمنا در اين طراحي شرايط ايمن و مطلوبي براي تنفس اپراتور جهت استفاده از كلاه به مدت چندين ساعت مداوم فراهم شده است. كلاه ايزوله تنفسي طراحي و اجرا شده يك كلاه ايزوله كامل تنفسي ضد ويروس و باكتري مي باشد كه توسط يك كمپرسور كم حجم هواي تصفيه شده محيط توسط فيلتر ضد ميكروبي را به داخل كلاه منتقل مي كند و در داخل كلاه فشار مثبت ايجاد مي كند و هواي بازدمي از طريق فيلتر آنتي ويروس و آنتي باكتريايي كه روي كلاه تعبيه شده است به خارج دفع ميشود الياف مورد استفاده در كلاه ايزوله تنفسي از نوع نفوذ ناپذير باقابليت شستشو و گندزدايي مي باشد .ويژگي اين محصول فراهم كردن شرايط 100 درصدي ايزوله تنفسي مي باشد كه انتقال ارگانيسم از خارج به داخل كلاه و بر عكس را منتفي مي كندو احتمال آسيب تنفسي به اپراتور را به صفر مي رساند و ضمنا در صورت آلوده بودن خود اپراتور نيز به دليل فيلتراسيون هواي خروجي كلاه نيز احتمال انتقال ارگانيسم به بيمار و يا محيط به صفر مي رسد.اين دستگاه هواي باطري ليتيوم يون 2600ميلي امپر باتوجه با توان مصرفي فن حلزوني به كار رفته
دستگاه الك با قابليت هوادهي و گندزدايي از طريق لامپ يو وي سي در زمينه الكترونيك و ساخت ماشين آلات مخصوص الك مواد پودري مثل آرد مي باشد. اين دستگاه در صنعت موادغذايي كاربرد دارد. هدف از ساخت اين دستگاه رفع مشكلات موجود مي باشد. در اين دستگاه هوشمند الك آرد به صورت گهواره اي شده است كه مانع از تخريب ذرات آرد مي شود. اين دستگاه مي تواند خمير مايه را بصورت يكنواخت با آرد تركيب كند كه تركيب يكنواخت خميرمايه با آرد باعث كاهش نياز به استفاده از خميرمايه مي شود. توسط يك پروانه تمام ذرات ريز آرد پس از الك شدن از هم جدا شده و آبخوري و جذب آب آرد زياد مي شود و در نتيجه كيفيت نان توليد شده بيشتر مي¬شود. جهت گندزدايي آرد از اشعه تابشي التراويولت كلاس سي (كه اصطلاحا UVC ناميده مي شود) ، با طول موج بين 200 تا 280 نانومتري استفاده شده است.
موارد یافت شده: 4